Ljusterö Skärgårdscenter logo
Svenska English Deutch
 
 

Gästbok, omdömen och recensioner

Några dagar efter er vistelse så skickar vi en länk där ni kan skriva lite kort om hur ni tyckte att er vistelse har varit. Gästernas omdömen är mycket viktiga för oss, och kan säkert hjälpa andra som ska boka en stuga eller hus. Endast personer som bott i huset får skriva i gästboken.

601001

Utsikten, Muskö

Skrivet 2022-01-11 av
 
Vi (två vuxna) hade bokat detta hus 7-14 augusti 2021. + Fin utsikt, lugnt och stilla, insynsskyddad tomt - När vi anlände till huset hade det tagits över av spindlar och småkryp som flög och kröp överallt. Det kändes inte som att någon hade varit där på länge och sett över hur det såg ut, och då skulle det ändå varit bokat fram till vi kom (alternativt bodde ägaren där själv den tiden det var blockat). Det satt spindelväv i alla hörn av huset och uppe på balkarna i taket. Vi fick börja med att slå ihjäl diverse kryp och sen dammsuga djur och spindelväv. - En anledning till att myror och spindlar så lätt kom in var att huset var hemmasnickrat och det fanns glipor vid alla trösklar och hål upp i taket vid ytterdörren. Elektriciteten kändes också brandfarlig då den på flera ställen stack ut en bra bit utanför väggen. Det kändes som att någon försökt ordna saker lite halvhjärtat men sen inte orkat bry sig. - På bottenplan där sovrummen var var det fuktigt och mögligt. Efter två nätter fick min sambo en allergisk reaktion på möglet och fick åka hem till Göteborg igen (!). - "Sandstranden" som utlovades i annonsen låg förvisso nära men var en liten, liten sandplätt vid ett extremt långgrunt inlopp. - Det var otydligt vilken den privata bryggan som hörde till huset var men oavsett så var bryggorna inga badbryggor utan till för båtar. Stegarna för att gå i och ur vattnet hade inte använts då de också var täckta av spindelväv. - Kylskåpet var halvfull av mat från antingen föregående gäster eller ägaren själv. - På uteplatsen var det också full aktivitet av myror och annat, samt spindelväv och spindlar uppe i ställningen som stod runt matbordet. Det var dock givetvis utomhus så där har jag absolut mer förståelse för djuren men känslan man fick var återigen att ingen brytt sig. Allt som allt så förstörde tyvärr det här huset vår semester. Min sambo kunde som nämnt bara stanna två nätter pga möglet medan jag stannade ytterligare två nätter och sen lämnade i förtid jag med. Vi borde kanske bara vänt om direkt och klagat men vi ville försöka göra det bästa av situationen eftersom vi betalat dyrt för det och tänkte att det skulle bli bättre. Men vi kan inte rekommendera att bo här.


Bekvämlighet:
 (1 av 5)
Barnvänligt:
 (1 av 5)

Generell standard:
 (1 av 5)
Valuta för pengarna:
 (1 av 5)
Overall rating 1/5

 
 
© Copyright Ljusterö Skärgårdsstugor AB  -  Bolaget innehar F-skatt samt är registrerat som arbetsgivare och för moms  -  Orgnr/Momsnr SE 55 68 03 07 29
Webdesign and solution by cybernetic.se  -  Validated html5 w3c web standard  -  Tillfälliga session cookies används på denna webbplats för att varukorgen skall fungera.